Hirdetések

Örömmel adjuk hírül, hogy egyházunk vezetésének döntése alapján május 02-től ismét nyitva vannak templomaink. Továbbra is láthatunk azonban istentiszteletet e honlap segítségével ezen a linken.

A Veszprém Televízió is közvetít református istentiszteletet. Az istentisztelet vasárnap fél 12-től látható a televízióban és utána fél 1-től a Tv facebook oldalán. Köszönjük ezt a lehetőséget a Veszprém Tv-nek és városunk vezetésének. Az istentiszteleteket tőlünk a Nagytemplomból, az Újtemplomból, és Kádártáról közvetítik. 

Továbbra is elérhetőek vagyunk telefonon és az e-mail címünkön és e honlap által is.

Temetés esetén keressenek bennünket valamely telefonos elérhetőségünkön, akkor megbeszéljük a temetési időpontját és az adatfelvétel mikéntjét. Telefonszámunk: 06-88-425871, 06-30-426-98-06.

 

Adakozás:

Ne felejtkezzünk el az adakozásról ezekben a nehéz időkben sem! Az Úr iránt hálával tartozunk minden időben. Ezt mutatjuk meg az adományainkkal is:

Perselypénz: Aki nem tud eljönni az istentiszteletre, odahaza kérjük, tegye félre a szokásos perselyadományát, hogy majd ha újra tud jönni személyesen templomba, azt beletehesse a perselybe. Aki tud jönni, a templomi perselybe a szokásos módon helyezze el adományát.

Egyházfenntartó járulék: Az egyházfenntartói járulékot, ami az éves jövedelem 1 %-a egy évre, minimum 8000,- Ft személyenként, fizethetjük csekken és átutalással is.

Isten áldását kérjük a jókedvű adakozók életére!

A Veszprém - Nagytemplomi Református Egyházközség /számlatulajdonos/ számlaszáma:11748007-20903390-00000000

 

Az adó 1 %-a:

Kérjük, hogy támogassa adójának 1 %-val a  Magyarországi Református Egyházat, technikai száma: 0066

Kérjük, hogy adójának másik egy százalékával támogassa alapítványunkat. Neve: Alapítvány a Veszprémi Református Gyülekezetért. Adószáma: 18917107-1-19

Az adó egy százalékának felajánlása Önnek nem kerül semmibe, de fontos mind az alapítványunknak, mind az egyházunknak. Köszönjük felajánlását!

Figyelem! Az adó 1%-a nem helyettesíti az egyházfenntartói járulékot, ami a jövedelem 1%-a. Az éves személyes jövedelem 1%-a egy évre, minimum 8 ezer forint személyenként.

Tetejére