Felhasználási feltételek

1 Felhasználási feltételek

Örömmel vesszük, ha a weboldalunkon közzétett írásainkat személyes tanulmányozásra vagy csoportos beszélgetésekben akarja használni. Minden egyes írásunk gondolatai és következtetései egymásra épülnek. Ezért a félreértések elkerülése érdekében arra bátorítunk, hogy írásainkat teljes terjedelmükben olvasd és értelmezd.

1.1 Magánjellegű felhasználás:

A weboldalunkon található cikkeket magán-, nem kereskedelmi célú használatra teljes, módosítatlan formájukban letöltheti, adathordozóra eltárolhatja, kinyomtathatja és továbbadhatja. Kérjük, hogy ebben az esetben tüntesse fel a cikk forrását: http://www.refveszprem.hu

1.2 Nyilvános jellegű felhasználás:

Írásaink helytelen, szándékainkkal nem megegyező célú felhasználásának megelőzése érdekében megkérjünk, hogy amennyiben weboldalunk bármelyik részét nyomtatott kiadványban, nyilvános adásban, nyilvános előadáson, illetve másik weboldalon, blogon, fórumon vagy egyéb közösségi oldalakon használni kívánja, e-mailen kérjen tőlünk engedélyt erre. E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

2 Adatvédelem

Oldalainkat anélkül látogathatja, hogy magáról bármilyen személyes adatot megadna. Biztosítjuk, hogy amennyiben e-mailen kapcsolatba lép velünk, e-mail címét harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki és önnek kéretlen e-mailt(levélszemetet) nem küldünk.

Weboldalunk a Google Inc. mint harmadik fél által üzemeltetett Google Analitika ingyenes webanalitikai szolgáltatását futtatja. A szolgáltatás leírása és adatvédelmi irányelvei megtalálhatók a http://www.google.com/analytics/ oldalon. A Google Analitika weboldalunk látogatottságát rögzíti és elemzi. Az elemzést weboldalunk optimalizálásához és fejlesztéséhez használjuk fel.

A webanalitikai adatgyűjtést kikapcsolhatod a szkriptek futtatásának kikapcsolásával böngészője beállításaiban. Ezzel azonban weboldalunk egyéb funkcióit is működésképtelenné teheti, mint például az e-mail küldésére szolgáló webes felületet.

3 Linkek

Hozzájárulunk ahhoz, hogy honlapunkra, illetve annak egyes aloldalaira mutató linket helyezzen el más weboldalakon.

Weboldalunk harmadik fél által birtokolt és üzemeltetett internet oldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmaz, amelyek tartalmáért nem vállalunk felelősséget. Az ilyen hivatkozások megadása nem jelenti szükségszerűen azt, hogy helyeseljük, elfogadjuk vagy egyetértünk a hivatkozott oldalak tartalmával.

Tetejére